U wilt toch ook een behaaglijk binnenklimaat in uw woning!

Waarom koopt iemand een airco? En waarom zou u deze dan via ons moeten kopen? Het antwoord is vrij eenvoudig! Door onze ervaring en opgedane kennis in de afgelopen 20 jaar krijgt u van ons de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Wij denken met u mee! Ook als het om energiebesparende oplossingen gaat. Klimavisie staat voor:

Kwaliteit
Kwaliteit
Energiezuinig
Energiezuinig
Maatwerk
Maatwerk
Betaalbaar
Betaalbaar

Klimavisie werkt uitsluitend met A-merken:

Referenties:

 • WOONHUIS IN HENGELO

  WOONHUIS IN HENGELO

  Een mooie opdracht in Hengelo. Zomaar een greep uit de oplossingen die hier zijn uitgevoerd. De koelleiding zijn in goot verwerkt en het buitendeel is nauwelijks meer zichtbaar vanaf de straat. Dat was een wens van de opdrachtgever. Daarbij zijn de 2 binnendelen aangesloten op een duo-split buitendeel van Mitsubishi Heavy.

 • WOONHUIS IN ENSCHEDE

  WOONHUIS IN ENSCHEDE

  Een bestaande woning die wordt verduurzaamd door middel van het isoleren van de gevel, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van airconditioning. Er zijn wandmodellen op de drie slaapkamers gemonteerd. In de zomer kunnen de kamers nu lekker gekoeld worden en in de winter zorgt de airconditioning voor verwarming. Een multi-split buitendeel van Mitsubishi […]

 • BUITENUNIT OPLOSSINGEN

  BUITENUNIT OPLOSSINGEN

  Voor de montage van de buitenunit zijn er veel mogelijkheden om deze zo gecamoufleerd mogelijk te plaatsen. Klimavisie heeft hiermee grote ervaring en is uitermate creatief in het laten ‘verdwijnen’ van deze module. Te denke valt hierbij aan het over laten spuiten in een kleur welke wegvalt tegen de achtergrond, het fabriceren van een ombouw […]

 • WOONHUIS IN GOUDERAK

  WOONHUIS IN GOUDERAK

  Door het opstijgen van de warmte is het zomers nauwelijks uit te houden op de zolder. Dus creëer een situatie waarbij de zolder lekker koel is en zo ook de onderliggende vertrekken. Door een wandmodel recht tegenover de deur van de zolderkamer in het trapgat te plaatsen hebben we de meest efficiënte oplossing gevonden. Voortaan […]

 • WOONHUIS IN HUISSEN

  WOONHUIS IN HUISSEN

  Na jaren ’s zomers in de hitte te hebben geslapen toch de investering gedaan in de aanschaf van airconditioning. Iedere slaapkamer is voorzien van een wandmodel waarbij de koelleidingen volledig uit het zicht zijn en alles in zijn geheel is weggewerkt.  

 • WOONHUIS IN BENTVELD

  WOONHUIS IN BENTVELD

  Een zakenrelatie heeft wegens omstandigheden met spoed verkoeling nodig bij een familielid. In goed overleg is hetgeen gewenst was diezelfde week op een zaterdagochtend nog gerealiseerd.  

 • APPARTEMENT AMSTERDAM

  APPARTEMENT AMSTERDAM

  Oplossing en uitvoering in beperkte ruimte om zo lekker koel de zomer door te komen. Een wandmodel was hiervoor de beste keuze alleen de ruimte op de muur was zeer beperkt. Daarom is er een creatieve oplossing bedacht en is in overleg met de opdrachtgever besloten om de koelleidingen achter de afzuigkap weg te werken […]

 • WOONHUIS IN BECKUM

  WOONHUIS IN BECKUM

  Een wandmodel in een serre en het leidingwerk uit het zicht gemonteerd. Iets meer aandacht om samen met de klant het meest fraaie resultaat te bereiken. Een perfecte oplossing waar de klant zeer tevreden mee is.

 • WOONHUIS IN UTRECHT

  WOONHUIS IN UTRECHT

  ‘We hebben onze keuze gemaakt op basis van betrouwbaarheid en advies en we zijn zo blij dat we voor jullie hebben gekozen. We gaan jullie zeker aanbevelen aldus de opdrachtgever. Een mooier compliment kan je niet krijgen!  

 • WOONHUIS IN NIJKERKERVEEN

  WOONHUIS IN NIJKERKERVEEN

  Het wegwerken van de leidingen stond centraal in de realisatie van deze opdracht. De toepassing van een mantelbuis en een zinken hemelwaterafvoer waren hier de oplossingen. ‘Dank voor advies, de goede begeleiding en de uitstekende uitvoering’, aldus de opdrachtgever.

 • LOENEN AAN DE VECHT

  LOENEN AAN DE VECHT

  ‘Klimavisie werd ons aanbevolen door onze aannemer. We waren op zoek naar een passende oplossing voor onze woning. Het advies en de realisatie sluiten precies op elkaar aan. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat’, aldus de opdrachtgever. De slaapkamer gecombineerd met sportruimte is voorzien van een kanaalunit met extra uitblaas in de sportruimte. In […]

 • WOONHUIS BARNEVELD

  WOONHUIS BARNEVELD

  Er moest zeer snel geschakeld worden voor verkoeling in het huis vanwege gezondheidsklachten van de opdrachtgever. Uiteindelijk hebben we dit voor elkaar gekregen. ‘Ik ben jullie zeer dankbaar voor de snelle en correcte installatie van de airco’, aldus de opdrachtgever. In het adviesgesprek werd al snel de keuze gemaakt voor een vloermodel. Dit vonden ze […]

 • WOONHUIS IN HARMELEN

  WOONHUIS IN HARMELEN

  Laat de zomer maar komen! Wij zitten er heerlijk koel bij dankzij Klimavisie. Een goed advies, een snelle montage en alles volgens afspraak. Een heel mooi resultaat!

 • WOONHUIS IN VALBURG

  WOONHUIS IN VALBURG

  We willen niets in het zicht hebben was het uitgangspunt van deze opdracht. En dat is toch aardig gelukt. Keuze voor een kanaalunit op zolder, een uitblaasrooster in iedere slaapkamer en een kanaalunit in de trapkast met uitblaasrooster boven de deur. Een prima oplossing!  

 • APPARTEMENTEN IN BLARICUM

  APPARTEMENTEN IN BLARICUM

  Het verzoek van de opdrachtgever was om de woonkamer en de slaapkamers te verkoelen. Op het dakterras van het appartement zijn de koelleidingen onder het riet en de vlonders weggewerkt. Een oplossing waar de klant zeer content mee is.  

Over Ons:

Klimavisie is een toonaangevend merkonafhankelijk advies-, ontwerp- en installatiebureau voor airconditioning, klimaatbeheersing, warmtepompen, luchtbehandeling, verwarming en ventilatie. We hebben 3 vestigingen in Nederland namelijk in IJsselstein, Eibergen en Drachten. Onze adviseurs wonen en werken verspreid door heel Nederland. Zo garanderen wij een landelijke dekking. Daarbij zijn wij F-Gassen & PED gecertificeerd. Deze certificering betekent dat wij zeer zorgvuldig en vakbekwaam met het milieu omgaan. Duurzaamheid en energiebesparende oplossingen staan dan ook centraal in onze adviesgesprekken. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en monteren van airco installaties voor uiteenlopende toepassingen. Van woonhuizen tot hotels, van kantoor tot bedrijfspand en van winkel tot zorgcentrum.

commercieel directeur

Maikel Willemsen

commercieel directeur
technisch directeur

Martin Hulshof

technisch directeur
service en onderhoud planning

Elles

service en onderhoud planning
Mede-eigenaar Klimavisie Midden BV

Davey Heeren

Mede-eigenaar Klimavisie Midden BV
Mede-eigenaar Klimavisie Midden BV

Edwin Jongsma

Mede-eigenaar Klimavisie Midden BV

  Leveringsvoorwaarden NVKL Consumenten | Leveringsvoorwaarden NVKL ZakelijkVRF systeemAirco ServiceAirco KantoorMulti split aircoBinnenklimaatMitsubishi aircoAirco installateurErkend installateurAirco OverijsselAirco GelderlandAirco HengeloAirco EnschedeAirco AlmeloAirco ArnhemAirco DoetinchemAirco EibergenDaikin Altherma VRV HydroboxEcodan MitsubishiKlimaatbeheersingWarmtepomp installateurLinks