Hotels met allure!

In de afgelopen periode hebben wij het voorrecht gehad om Hotels met enige Allure te mogen voorzien van onze producten en dienstverlening. Dankbaar voor de opdrachten die wij en onze partner Airco Performance hebben mogen uitvoeren voor o.a. Hotel Finch in Deventer, Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo, Hampshire Hotel ’s Gravenhof in Zutphen en Hotel Van der Valk Groningen-Westerbroek.

Hotel Finch Deventer
In opdracht van onze gewaardeerde jarenlange relatie F.H. Loohuis Installatietechniek uit Ootmarsum hebben we onlangs een hele mooie installatie opgeleverd in een schitterend volledig gerenoveerd hotel in het centrum van Deventer. Hotel Finch in Deventer is echt de moeite waard! Geen kamer is hetzelfde en de sfeer is uitmuntend. Onze Daikin VRV 3 pijps installatie met 24 kanaalmodellen zijn voorzien van een ruimtethermostaat, een kaartlezer en een centrale regeling voor de trotse eigenaar. Het was een uitdagende opdracht omdat de buitenunits op de binnenplaats voorzien zijn van een geluidswerende omkasting. Het resultaat is een goed klimaat zonder geluidshinder.

Hampshire Hotel Avenarius Ruurlo
Hampshire Hotel Avenarius ligt centraal in de Gelderse Achterhoek. Onlangs verkozen tot het beste hotel in de achterhoek! Voor de opdrachtgever is een Mitsubishi Electric City Multi R2 installatie opgeleverd. De installatie kan tevens warmtapwater opwekken voor sanitair gebruik. Een traject waarbij we spelen met energie en waar de opdrachtgever samen met Klimavisie heeft nagedacht over een prettig en duurzaam klimaat. Avenarius is een perfecte uitvalsbasis voor een romantisch verblijf, zakelijke overnachting of een familieweekend. Sinds dit voorjaar ook voorzien van een prettig klimaat in alle 29 hotelkamers.

Hampshire Hotel ’s Gravenhof Zutphen
Hampshire Hotel ’s Gravenhof Zutphen ligt aan het ’s Gravenhof, een historisch plein in het centrum van één van de oudste steden van Nederland. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling door de stad, een dagje shoppen of een rondgang langs gezellige horeca. Architectuur uit de 17e eeuw voorzien van de nieuwste techniek op gebied van airconditioning. 53 kamers hebben sinds de zomer een wandmodel met een vaste wandbediening. De Mitsubishi KX buitendelen zijn uit het zicht onttrokken op het dak.

Hotel Van der Valk Groningen-Westerbroek
Voor de opdrachtgever heeft onze partner Airco Performance in Drachten in totaal 68 hotelkamers voorzien van een Mitsubishi Electric City Multi Y-systeem. Kanaalmodellen met fraaie wandroosters en design wandmodellen op kleur gebracht en perfect passend bij het fraaie interieur. Het hotel was gewoon geopend tijdens de montagewerkzaamheden en in goed overleg is met de bouwpartners daar continue rekening mee gehouden. Het prachtige viersterrenhotel is gelegen vlak buiten het centrum van Groningen. Een echte aanrader!

 

  Leveringsvoorwaarden NVKL Consumenten | Leveringsvoorwaarden NVKL ZakelijkVRF systeemAirco ServiceAirco KantoorMulti split aircoBinnenklimaatMitsubishi aircoAirco installateurErkend installateurAirco OverijsselAirco GelderlandAirco HengeloAirco EnschedeAirco AlmeloAirco ArnhemAirco DoetinchemAirco EibergenDaikin Altherma VRV HydroboxEcodan MitsubishiKlimaatbeheersingWarmtepomp installateurLinks